Arkkitehtitoimisto Q'ARK Oy

S-market Tippavaara

Vuonna 2023 valmistunut Tippavaaran uusi S-market edustaa nykyaikaista, virtaviivaista ja palveluiltaan monipuolista markettirakennusta. 

Sisäänkäyntien lasijulkisivut kutsuvat asiakkaan hyödyntämään kohteen monipuolisia ravintolapalveluita ja myymälävalikoimaa. Julkisivun tummanpuhuvaa ilmettä keventävät teräslevyverkkojulkisivulevytykset, jotka asettuvat hattulistojen varassa irti julkisivupinnasta. Asiakassisäänkäyntejä yhdistävä sisäänkäyntikatos tarjoaa katettua tilaa pyöräpaikoituksen lisäksi myös kesäisin toimiville myyntikojuille.

Tontin erinomainen sijainti tuo kaupan palvelut uuden Hämeenkyrönväylän välittömään läheisyyteen ja niin asiakkaille kuin huoltoliikenteelle saadaan luontevat ja selkeät ajoliittymät sekä järjestelyt tontilla. Piha-alueelle sijoittuu myymälärakennuksen lisäksi autopesula sekä polttoaineen jakelupiste. Asiakkaat voivat myös hyödyntää myymälän ruokatorin palveluiden lisäksi drive-in autokaistaa. 

Kehittyvänä alueena Tippavaara luo hienot edellytykset kaupan palveluiden menestymiselle ja tätä on tuettu kokonaisvaltaisin suunnitteluratkaisuin, jolla pystytään tarjoamaan alueen vierailijoille ja lähialueen asukkaille mahdollisimman monipuolista palvelukokonaisuutta.

Rakennuttaja:
Pirkanmaan Osuuskauppa
Sijainti:
Hämeenkyrö
Käyttötarkoitus:
Uudisrakennus
Kerrosneliöitä:
3200 m2
Suunnittelu/rakennusvuosi
2021-2023