Arkkitehtitoimisto Q'ARK Oy

Kalevan Paletti 1-3

Kalevan Paletti asettuu ihanteelliselle paikalle monipuolisten lähipalvelujen ja kattavien liikenneyhteyksien äärelle. Kalevan Paletin uusi kotikortteli tuo tyylikkäitä kerrostalokoteja suositun kotipaikan sydämeen. Uudiskohteiden omaleimainen arkkitehtuuri istuu kauniisti alueen luonnonläheiseen maisemaan.

Tampereen Kalevassa on hyvä elää ja asua. Monipuoliset palvelut, raitiotiekiskot sekä harrastusmahdollisuudet löytyvät kotikulmilta ja kauniit puistomaisemat kutsuvat viihtymään lähiluontoon. Paletin viihtyisän vehreä korttelipiha puhuttelee niin leppoisasta kesäpäivästä nautiskelevia aikuisia kuin perheen pienimpiäkin. Lisälämpöä arkeen tuo spa-henkinen saunaosasto kuntoilulaitteineen.

Paletin uudet kodit on suunniteltu sujuvaa arkea silmällä pitäen. Sisääntulokerroksen kurasyöpössä puhdistuvat niin likaiset koirantassut kuin lastenvaunut ja polkupyöränrenkaatkin. Autoilevien asukkaiden iloksi asukaspysäköinti on sijoitettu pihakannen alle, joten  pysäköintihallista pääsee kätevästi hissillä suoraan omaan kotikerrokseen. Autonrenkaille on omat säilytystilat. Lisäksi Kalevan Paletin asukkaiden yhteiskäytössä on sekä henkilö- ja pakettiauto. Postin SmartPost-automaatin avulla asukkaat voivat lähettää ja vastaanottaa paketteja vuorokauden ympäri.

Rakennuttaja:
Bonava
Sijainti:
Tampere
Käyttötarkoitus:
3 kerrostaloa, pysäköintihalli
Kerrosneliöitä:
14494 m2
Suunnittelu/rakennusvuosi
2018-2020