Arkkitehtitoimisto

Yhteystiedot

 • Q-Ark Oy
  Aleksanterinkatu 23A
  33100 Tampere
  (Sisäänkäynti E-rapusta)

 • Google Maps

 • Puh.(03) 3141 4800
 • Email: etunimi.sukunimi@q-ark.fi

 • Seuraa Instagramissa

Toimisto

Toimisto

Monipuolista osaamista

Suunnittelijoillamme on pitkä ja laaja-alainen kokemus arkkitehti- ja pääsuunnittelusta kattaen suunnittelun eri vaiheet, tehtävät ja kokonaisvaltaisen projektinhallinnan. Henkilökuntamme on tehnyt BIM-pohjaista suunnittelua vuodesta 2008.

Henkilökunta

 • Pasi Sammaljärvi

  Pasi Sammaljärvi

  toimitusjohtaja, arkkitehti SAFA
  GSM 041 546 7456
  email: pasi.sammaljarvi@q-ark.fi
 • Sami Tuuhea

  Sami Tuuhea

  osakas, arkkitehti SAFA
  GSM 040 771 5441
  email: sami.tuuhea@q-ark.fi.
 • Anne-Mari Achrén-Ventä

  Anne-Mari Achrén-Ventä

  toimistopäällikkö, arkkitehti SAFA
  GSM 044 359 5951
  email: anne-mari.achren@q-ark.fi
 • Katariina Viero

  Katariina Viero

  arkkitehti SAFA
  GSM 0400 619 596
  katariina.viero@q-ark.fi
 • Anu Kirjonen

  Anu Kirjonen

  arkkitehti yo (TkK)
  GSM 050 3206492
  email: anu.kirjonen@q-ark.fi
 • Johanna Lehtonen

  Johanna Lehtonen

  arkkitehti yo (TkK)
  GSM 050 353 5252
  email: johanna.lehtonen@q-ark.fi
 • Timo Vahter

  Timo Vahter

  arkkitehti yo (-97)
  email: timo.vahter@q-ark.fi

Ajankohtaista

Toimistomme uusin työntekijä – Katariina Viero
Toimistomme sai lisävahvistusta marraskuussa 2020, kun vastavalmistunut arkkitehti Katariina Viero liittyi joukkoomme. Katariina on kiinnostunut monipuolisista hankkeista ja on innokkaana tarttumassa vastuullisiin työtehtäviin. Erityisesti häntä kiinnostaa uransa alussa asuntosuunnitteluhankkeet, mutta myös mahdollisuus tutustua laaja-alaisesti eri tyyppisiin rakennusprojekteihin. Katariinaa motivoi halu kehittyä arkkitehtinä sekä vastuullisena suunnittelijana. Katariina avoin ja positiivinen työntekijä, joka tuo personaallista ja kannustavaa henkeä toimistollemme.

Kohti Ylöjärven Prismaa
Olemme joulukuussa 2020 aloittaneet suunnittelun Ylöjärven S-marketin laajentamiseksi Prismaksi. Alueen kaavoitus on juuri käynnistetty ja kohteen valmistumisen myötä myymälätila laajenee noin 5000 m2 verran. Suunnittelun tavoitteena on luoda korkealaatuista ja vetovoimaista arkkitehtuuria Ylöjärven kehittyvään keskustaan.

Tarinamme

1989

Perinteitä vuodesta 1989

Vuodesta 1989 lähtien Tampereella palvellut toimistomme toteuttaa liike-, toimisto-, asunto- ja teollisuusrakentamisen arkkitehti- ja pääsuunnittelua. Toimimme hanke- ja maankäytönsuunnittelun, uudisrakentamisen sekä peruskorjausrakentamisen osa-alueilla. Asiakkaitamme ovat pääasiassa liikelaitokset, rakennusliikkeet, yritykset ja yhteisöt.

2015

Arkkitehtitoimisto Q'ARK

Vuonna 2015 toteutuneen yrityskaupan myötä perinteikäs Arkkitehtuuritoimisto Seppo Kangasniemi muutti nimensä muotoon Arkkitehtitoimisto Q'ARK.

BIM

Tietomallipohjaista suunnittelua

Asiakaslähtöinen suunnitteluprosessimme perustuu tietomallipohjaiseen suunnitteluun [BIM]. Käytämme uusimpia Autodesk Revit Architecture / Autocad suunnitteluohjelmia, sekä kuvan- ja tekstinkäsittelyyn Adobe Creative Cloud- ja Microsoft Office -ohjelmistoja.

Laatujärjestelmä

Toimistollamme on käyttöömme sovellettu laatujärjestelmä. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilökuntamme toteuttaa toimivaa ja esteettistä arkkitehtuuria jokaisen asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin aina sovitussa aikataulussa.